Om Søllingsgaard

Svanekes gamle købmandsgård, Søllings Gård, er en af byens oprindelige bygninger: En firelænget bindingsværksejendom på Svaneke Torv – et centrum for handelslivet igennem de seneste århundreder.

Svanekes gamle købmandsgård

I løbet af årene er den gamle købmandsgård, ligesom den øvrige købstad, blevet nænsomt vedligeholdt efter gamle byggetraditioner. Man hensættes derfor til tiden før det sidste århundredeskifte. Men der er stadig et driftigt handelsliv i købmandsgårdens gamle bygninger.

I østlængen mod havet er på første sal indrettet tre ferielejligheder og i Nordlængen mod Torvet ligger lejlighed 4 og lejlighed nr. 5 i sydlængen. Alle lejlighederne har adgang til en hyggelig fælleshave med overdækket terrasse  og grill og overdækket terrasse i gården.

Der er to minutters gang til Svanekes hyggelige havnemiljø og fem minutters gang til klippekysten og stranden, hvor man kan nyde solen eller tage dagens forfriskende dukkert i Østersøen.

Svaneke summer af liv om sommeren. Med et herligt restaurationsliv, og rige muligheder for at gå på opdagelse hos byens mange kunsthåndværkere, Atelier´er og antikvitetsforretninger, behøver man ikke at kede sig. Svaneke byder også på gode musikalske oplevelser på flere af byens beværtninger.